Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Size yalan söylenmesinden nefret ediyorsunuz. Peki siz kendiniz yalan söylediğinizde ne kadar rahatsız oluyorsunuz? Aşağıdaki cümlelerden sizin de ağzınızdan çıkmış olanlarını "doğru" diyerek cevaplayın.
![]() 1. Sadece bir kere birlikte olduk / Yalnızca bir kadeh içtim. ![]() 2. Bugüne kadar işyerinden bir kalem bile yürütmedim. ![]() 3. Kusura bakma, selam vermedim, seni görmemiştim. ![]() 4. Bir lokma daha yiyecek halim kalmadı. ![]() 5. "Pek" pahalı değildi. ![]() 6. Bugün işte canımı çıkarttılar. ![]() 7. Buna gerçekten çok ihtiyacım vardı. ![]() 8. Sana ait olduğunu bilmiyordum. ![]() 9. Merak etme, sırrını kimseye söylemem. ![]() 10. Hayır, saçımın kendi rengi böyle. ![]() Değerlendirme;![]() Her "doğru" cevap için kendinize bir puan verin. ![]() 0 puan: Kimsiniz siz? Rahibe Terasa falan mı? Madem öyle, bu testle sizin ne işiniz var? ![]() 1-3 puan: Son derece dürüst bir insansıniz. Ya da daha önceki testten değerlendirmenin nasil yapildigini çaktiniz ve simdi yalan söylüyorsunuz. ![]() 4-6 puan: Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansiniz. ![]() 7-9 puan: Kesinlikle para için evlendiniz, en yakın arkadasinizin eşiyle yatiyor ve muhtemelen de onun cüzdanından para yürütüyorsunuz. ![]() 10 puan: Siz ya avukat ya politikacısınız. ALINTI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
1-3 Dürüst olduğumu biliyordum zaten
![]()
|
![]() |