Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Her öğrenci evinde muhakkak 'nöbetçi sistemi' uygulanır ve günün nöbetçisi, resmi köle statüsünde kullanılır. Yemek sırasında en az elli kere mutfağa gönderilir.
![]() Evdekilerin temel gida maddeleri yumurta ve patatestir. Bu ikisinin birlesiminden 12 çesit yemek yapilabilir. Çay yemekten sonra degil, yemekle birlikte içilir. ![]() Her gece kesinlikle saçma sapan bir tartisma konusu açilir. (Düsünmüyorum o halde yok muyum yani? Dünya döndügü için mi güzel? Attan inip essege binilir mi?) ![]() Her evin muhakkak suyu, çayi deviren bir sakari vardir. Ha bi de islerden kaytaran tembeli bulunmaktadir. ![]() Yemek yapmaya karar verilir ve yemek yapmaya baslandiginda eksikler ortaya çikar, zamanla yarisarak yemek tamamlanir. ![]() Kesinlikle ama kesinlikle temiz çatal, kasik, tava kalmayincaya kadar bulasiklar yikanmaz. ![]() Her sabah derse geç kalinir ve ögle kalkip okula yemek yemege gidilir. (Okulun yemegi ucuz oldugu için...) ![]() Sinav dönemlerinin favori cümlesi "bu gece yatmiycam ders çaliscam"dir. Gece yatilmaz ama ders de çalisilmaz. ![]() Evin duvarlari vize-final tarihleri, ilginç sözler, nöbetçi listesi, harcama listesi gibi yazili belgelerle süslüdür. ![]() Ögrenci evinin, ögrenci misafirleri de eksik olmaz ve gelen misafire önce "bi kola al da içelim" diye baslanilan ismarlatma olayina, iyice sövüsleninceye kadar devam edilir. ![]() Ev genelde bodrum ve giris katta oldugundan, pencereden girilebilir özelliktedir. (Her ihtimale karsi bi pencere muhakkak içeriden kilitlenmeyerek açik birakilir.) Dis kapi ise zaten kilitlenmez. ![]() Ev fertlerinin asagi yukari tamami leyla gibidir, yani ask trafigi yogundur. Kimininki platoniktir, kafayi yer ve yedirtir, kimi romantik takilir, siirler ezberlenir, kimi ise aksam ansizin nisanli olarak eve dönebilir. ALINTI
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anatomisi, bir, evinin, ogrenci |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|