Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
![]() |
|
|||||||
| Mevzuat Eğitimle ilgili Kanunlar, Yönetmenlik, Tüzükler, Genelgeler'i bu bölümde bulabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Benim bir yakınım seneye liseye başlayacak.
Aradığı lisenin puanını bulamadı. ![]() Acaba yardımcı olur musunuz ? ![]() Lisenin adı:Bursa Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Merhabalar, adı geçen okulun 2009-2010 yılı taban puanı 325 idi. Bunu göz önünde bulundurup 5 aşağı 5 yukarı bir taban puan olacağını bilmenizi isterim. Yani 330 ve üstü bir puan söz konusu ise girme ihtimali yüksektir. Tabiki başvuracak kişi sayısı ve o kişilerin puanları da önemli. En önemli tercih sıralaması. Takip ettiğim kadarı ile 341 puana sahip bir öğrenci tercih sırası yüzünden yerleşemediğini belirtmiş okul yönetimi de buna karşılık olarak tercih sıralamasından kayna klandığını dile getirmiştir.
Kısacası başvuru taban puanı başvuru sırasında netleşir. 330dan yukarı bir puana sahipse sizin yakınınız girme ihtimali yüksek diyebiliriz. Ayrıntılar için adı geçen okulun web sitesini ziyaret edebilir yada sizin gibi bu tarz soruları soran öğrenci arkadaşlara yönetimce cevap verdikleri sitenin soru cevap kısmına şuradan ulaşabilirsiniz: http://bursaaotml.k12.tr/turkce/sss.php iyi günler dileriz.
|
| The Following User Says Thank You to CesuryureK For This Useful Post: | crazy (20-06-11) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bisey, miyim, sorabilir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|