Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 08-19-11
Üyelik numarası: 541
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 20
Rep Derecesi :
![]() |
İçerisinde nanoteknoloji ürünü bir çip bulunan Jinsei Kolye, pek çok hastalığın tedavisine yardımcı oluyor. Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak kullandığımız Cep Telefonu, Bilgisayar, Televizyon, Buz Dolabı ve uzaktan kumandalı diğer aletler, florasan ışıklar vb. elektronik araçların yaydığı elektromanyetik radyasyonun zararlı etkilerinden korunmayı sağlayan Jinsei Kolye, vücudu bu zararlı etkilerden korumak için mücadele veren vücut hücreleri, Jinsei kolyeyi taktığınız andan itibaren asli görevleri olan vücut onarımına odaklanıyor. Etkilerini mucizevi bir biçimde ilk saniyelerden itibaren görebiliyorsunuz. İlk anda görülebilen etkilerini ürünün testler sayfasından incelemek mümkün. Bu etkiler oldukça şaşırtıcı ve tatmin edici olsa da asıl etkiler ilk bir aylık kullanım neticesinde başlıyor. Kronik baş ağrıları kaybolmaya başlıyor, uyku düzensizliği sorunu çözülüyor, psikomatik yakınmalar ortadan kalkıyor. Uzmanlar teknolojinin zararlı etkilerine karşılık gelecekte herkesin bu ürünleri kullanacağını belirtiyor. Ülkemizde de Dr. Ender Saraç yakın çevresindeki Ajda Pekkan'ın da aralarında olduğu pek çok ünlüye bu kolyeyi hediye etmiş ve herkesin kullanmasını öneriyor. Ben Ender Saraç'ın bu önerisi üzerine kolyeyi kullanmaya başladım ve çok memnunum. Forumda benden başka kullanan var mı?
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to aquiladown For This Useful Post: | Blue_Dream (01-09-11) |
|
|
#2 |
![]() |
Hiç duymadım ama sağlık açısından güzel oldugunu düşünüyor ve denemeyi planlıyorum. Paylaşımın için teşekkürler.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| jinsei, kolye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|